Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 oktober 2007

TAC Proaxess levererar säkerhet till Outokumpu

TAC Proaxess levererar integrerat säkerhetssystem till Outokumpu
OutokumpuTAC Proaxess har fått order på ett integrerat system för passerkontroll, TV-övervakning och inbrottslarm till Outokumpu Stainless industriområde i Degerfors.

"Vi valde TAC Proaxess som leverantör eftersom de har den senaste tekniken, bra kvalitet och ett servicetänk som är viktigt för oss", säger Per Sundström, säkerhetsansvarig vid Outokumpu Steel i Degerfors.

"Beställningen från Outokumpu är en betydelsefull genombrottsorder som visar vår kompetens inom integrerade säkerhetssystem", säger Karl Eklund, VD för TAC Proaxess AB.

Ordern från Outokumpu omfattar passerkontroll, inbrottslarm och CCTV och är initialt värd mer än två miljoner kronor. Via TAC-Informationssystems Sphinx system finns bland annat möjlighet att styra CCTV, öppna grindar och kvittera larm i TAC-Proaxess passer/inbrottslarmsystem.

"Våra integrerade system upplevs som väldigt enkla och lättförståeliga att använda även i förhållandevis komplexa anläggningar. Båda dessa mjukvaror är svenskutvecklade och passar väldigt bra hos svenska industrikunder", säger Karl Eklund.

TAC ProAxess AB och systerbolaget TAC Informationssystem AB är en del av TAC Svenska AB.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2