Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 oktober 2007

ABB får order i Indien

ABB har tagit hem beställningar, tillsammans värda 127 miljoner dollar, för projekt som kommer att hjälpa den indiska industrikoncernen JSW.
ABB ska leverera nyckelfärdiga kraft- och automationslösningar för två kraftverk som ska generera den elkraft som behövs vid stålverken. Eventuellt överskott från kraftverken säljs till energiverk. Installationerna som beräknas vara i drift 2009 kommer att bidra till att JSW ökar sin årliga stålkapacitet från 3,8 miljoner till 10 miljoner ton till 2010.

Beställningarna omfattar den elutrustning som krävs för säker och koordinerad drift av en 1080 megawatt (MW) kraftgenereringsanläggning i den norra staten Rajasthan och en 300 MW anläggning som byggs i Bellary, i den södra staten Karnataka. ABB levererar också transformatorer, transformatorstationer, drivsystem samt en rad mellan- och lågspänningsställverk till kraftverken.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2