Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 oktober 2007

Positiva reaktioner på Embeddedkonferensen

Embedded Conference Scandinavia 2007 blev lyckad. Åtminstone om man pratar med arrangörer och utställare.
Embedded Conference Scandinavia drog mellan 450 och 500 besökare vilket gjorde arrangörerna nöjda.

”Det kändes bra tycker jag. Konceptet höll för två dagar. De flesta jag pratade med var nöjda, av utställarna i alla fall”, berättar Johan Nordin, Ordförande i IM-Embedded och VD för Recab, för evertiq.

Ambitionen har varit att knyta ihop konferensen, embeddedpriset och paneldebatten för att synliggöra denna bransch mera för omvärlden. Man har dessutom valt att kalla det för konferens och inte en mässa med seminarier.

”Seminarier har en tendens att bli urvattnade och gå mer emot produktlanseringar. Vi har gått igenom de flesta föredragen och sett till att de håller en hög nivå. Man skall komma dit för att lära sig”, säger Johan Nordin för evertiq.Om deltagarna var nöjda eller inte, återstår att se efter den utvärdering som skall skickas ut. Intryck från förra årets konferens har dock tagits hänsyn till i planeringen av årets konferens.

”Vi tog in en del synpunkter från förra året, bland annat att ha en del djupgående seminarier och en annan var att det skulle vara två dagar”, berättar Johan Nordin för evertiq.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2