Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 oktober 2007

Positiva reaktioner på Embeddedkonferensen

Embedded Conference Scandinavia 2007 blev lyckad. Åtminstone om man pratar med arrangörer och utstĂ€llare.
Embedded Conference Scandinavia drog mellan 450 och 500 besökare vilket gjorde arrangörerna nöjda.

”Det kĂ€ndes bra tycker jag. Konceptet höll för tvĂ„ dagar. De flesta jag pratade med var nöjda, av utstĂ€llarna i alla fall”, berĂ€ttar Johan Nordin, Ordförande i IM-Embedded och VD för Recab, för evertiq.

Ambitionen har varit att knyta ihop konferensen, embeddedpriset och paneldebatten för att synliggöra denna bransch mera för omvÀrlden. Man har dessutom valt att kalla det för konferens och inte en mÀssa med seminarier.

”Seminarier har en tendens att bli urvattnade och gĂ„ mer emot produktlanseringar. Vi har gĂ„tt igenom de flesta föredragen och sett till att de hĂ„ller en hög nivĂ„. Man skall komma dit för att lĂ€ra sig”, sĂ€ger Johan Nordin för evertiq.Om deltagarna var nöjda eller inte, ÄterstÄr att se efter den utvÀrdering som skall skickas ut. Intryck frÄn förra Ärets konferens har dock tagits hÀnsyn till i planeringen av Ärets konferens.

”Vi tog in en del synpunkter frĂ„n förra Ă„ret, bland annat att ha en del djupgĂ„ende seminarier och en annan var att det skulle vara tvĂ„ dagar”, berĂ€ttar Johan Nordin för evertiq.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1