Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 19 oktober 2007

Switchcore håller undan för konkurs

Någon risk för att krisdrabbade Switchcore går i konkurs är det inte. Åtminstone inte om man tror bolagets VD, Erwin Lechtle.
Någon konkurs tror inte Switchcores VD Erwin Lechtle på trots den svåra krisen.

”Utesluten är ett starkt ord, men jag bedömer att en konkurs är osannolik”, säger han till IDG.

Erwin Lechtle letar fortfarande en ny ägare till det krisdrabbade bolaget och Switchcore skjuter nu upp presentationen av sin delårsrapport till mitten av november.

”Vi satte det datumet i början av året då vi lämnade schema. Rapporten skulle ha gått ut idag, men liksom andrakvartalsrapporten, blev vi tvungna att flytta på datumet. Nu hoppas jag att vi kan presentera tredjekvartalsrapporten någon gång i mitten av november och inom tio dagar drygt”, säger Erwin Leichtle till IDG om siffror som nätverksföretaget Switchcore skulle presenterat på torsdagen.

Orsaken till den uppskjutna rapporten är pågående förhandlingar med en ny ägare.

”Ja precis. Vi förhandlar om att sälja verksamheten och dess förluster. Vi har ju haft en del förhandlingar, men inte kommit i mål än, vilket berott på den andra parten, inte på Switchcore. Dessutom kräver köparen ofta exklusivitet, vilket gör att man bara kan förhandla med en i taget, vilket tar längre tid”, förklarar han för IDG.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-2