Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 oktober 2007

Smarteq utvecklar Turbo 3G antenn

Det svenska antennföretaget Smarteq har pÄ uppdrag av sin samarbetspartner utvecklat en högpresterande specialantennen som levereras tillsammans med den trÄdlösa routern W25.
W25 Àr en router utvecklad för att leverera mobilt bredband genom standarden HSDPA, Àven kallat Turbo 3G. Ericsson har i dagarna erhÄllit Info Vision Award för utvecklingen av W25.

Enligt Smarteq anser analytiker att den hÀr typen av terminaler kommer att utgöra en viktig del i utbyggnaden av mobilt bredband. Det Àr en optimal lösning för att pÄ ett kostnadseffektivt sÀtt tillhandahÄlla full service till bÄde hushÄll och företag inom stora omrÄden. För mÄnga lÀnder med begrÀnsad eller ingen fast infrastruktur kommer det hÀr vara rÀtt teknik för att rulla ut mobilt bredband till en större mÀngd kunder.

– VĂ„r nya fembandsantenn levereras tillsammans med en produkt som har en mycket stark marknad framför sig, sĂ„ vi ser med tillförsikt fram emot utvecklingen pĂ„ omrĂ„det. Vi har nu ytterligare en gĂ„ng visat vĂ„r styrka genom att utveckla högpresterande specialantenner i samarbete med vĂ„ra nyckelkunder. sĂ€ger Lars Ericson VD, Smarteq Wireless.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1