Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 oktober 2007

Smarteq utvecklar Turbo 3G antenn

Det svenska antennföretaget Smarteq har på uppdrag av sin samarbetspartner utvecklat en högpresterande specialantennen som levereras tillsammans med den trådlösa routern W25.
W25 är en router utvecklad för att leverera mobilt bredband genom standarden HSDPA, även kallat Turbo 3G. Ericsson har i dagarna erhållit Info Vision Award för utvecklingen av W25.

Enligt Smarteq anser analytiker att den här typen av terminaler kommer att utgöra en viktig del i utbyggnaden av mobilt bredband. Det är en optimal lösning för att på ett kostnadseffektivt sätt tillhandahålla full service till både hushåll och företag inom stora områden. För många länder med begränsad eller ingen fast infrastruktur kommer det här vara rätt teknik för att rulla ut mobilt bredband till en större mängd kunder.

– Vår nya fembandsantenn levereras tillsammans med en produkt som har en mycket stark marknad framför sig, så vi ser med tillförsikt fram emot utvecklingen på området. Vi har nu ytterligare en gång visat vår styrka genom att utveckla högpresterande specialantenner i samarbete med våra nyckelkunder. säger Lars Ericson VD, Smarteq Wireless.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1