Annons
Annons
Elektronikproduktion | 26 oktober 2007

Megacon & Eltech levererar mätinsamlingssystem

Megacon har levererat sitt MultiLog-system för mätinsamling av energidata till bostadsrättsföreningen Selångershus 4 i Sundsvall.
Installation och driftssättning av Megacons mätinsamlingssystem har gjorts i samarbete mellan Megacon och Eltech Timrå. BRF Selångershus 4 omfattar 720 lägenheter fördelat på 26 hus. - Installationen av mätinsamlingssystemet är ett led i föreningens satsning för kostnadseffektivare drift, enklare administration vid flyttavläsning och förenklade fakturarutiner för de boende, säger Michael Nordin, BRF Selångershus 4.

Ordern och leveransen av mätinsamlingsutrustningen till BRF Selångershus 4 är en i raden av energisystem där Megacon har använt sina MultiLog-produkter under 2007.

Fördelningsmätning av energidata är ett effektivt sätt att få bättre rättvisa och kontroll på energikostnaderna i flerfamiljsbostäder, kommersiella fastigheter och inom industrin. Den insamlade informationen utgör ett underlag för att göra besparingar och utforma nya strategier för effektivare miljöarbete. Kunderna kan också med stöd av insamlade data träffa mer gynnsamma avtal med elleverantörerna.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2