Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 26 oktober 2007

Megacon & Eltech levererar mätinsamlingssystem

Megacon har levererat sitt MultiLog-system för mÀtinsamling av energidata till bostadsrÀttsföreningen SelÄngershus 4 i Sundsvall.
Installation och driftssÀttning av Megacons mÀtinsamlingssystem har gjorts i samarbete mellan Megacon och Eltech TimrÄ. BRF SelÄngershus 4 omfattar 720 lÀgenheter fördelat pÄ 26 hus. - Installationen av mÀtinsamlingssystemet Àr ett led i föreningens satsning för kostnadseffektivare drift, enklare administration vid flyttavlÀsning och förenklade fakturarutiner för de boende, sÀger Michael Nordin, BRF SelÄngershus 4.

Ordern och leveransen av mÀtinsamlingsutrustningen till BRF SelÄngershus 4 Àr en i raden av energisystem dÀr Megacon har anvÀnt sina MultiLog-produkter under 2007.

FördelningsmÀtning av energidata Àr ett effektivt sÀtt att fÄ bÀttre rÀttvisa och kontroll pÄ energikostnaderna i flerfamiljsbostÀder, kommersiella fastigheter och inom industrin. Den insamlade informationen utgör ett underlag för att göra besparingar och utforma nya strategier för effektivare miljöarbete. Kunderna kan ocksÄ med stöd av insamlade data trÀffa mer gynnsamma avtal med elleverantörerna.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1