Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 31 oktober 2007

ElektronikProdukter återigen "Superföretag"

Veckans Affärer har i samarbete med MM Partners återigen utsett ElektronikProdukter i Järlåsa AB till ett av Sveriges Superföretag.
För tredje året i rad har Superföretagen tagits fram av MM Partner i samarbete med Veckans Affärer. I år har över 200 000 företag i hela landet granskats. Av dem är det 359 företag som lyckats kvala in i skaran av Superföretag. Och precis som förra året är Leab-ägda ElektronikProdukter i Järlåsa ett av dessa företag.

Företagen har utsetts med hjälp av MM Partners "supernyckeltal" MM-klass. MM-klass är en sammanvägning av flera ekonomiska parametrar; tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering. Superföretagen är de aktiebolag med en omsättning på över 10 miljoner som haft MM-klass 1, dvs högsta betyg, under fyra år i rad.

Enligt Veckans Affärer är Superföretagen något av mästare i mångkamp. - De har växt, de har blivit välmående och samtidigt lyckas med balansakten att hålla kostnaderna nere, skriver Jan-Eric Öhman, Veckans Affärer.

Superföretagen firades på Operakällaren i Stockholm i slutet av förra veckan och ElektronikProdukter representerades av Anna-Karin Florin, tidigare delägare, numera ekonomiansvarig i bolaget.
- Att bli utsedd till Superföretag innebär ett erkännande av att vi gör ett bra jobb och ständigt förbättrar vår verksamhet och det känns verkligen bra, säger Anna-Karin.

I Uppsala län utsågs sammanlagt sju stycken Superföretag.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2