Annons
Annons
Elektronikproduktion | 31 oktober 2007

ElektronikProdukter återigen "Superföretag"

Veckans Affärer har i samarbete med MM Partners återigen utsett ElektronikProdukter i Järlåsa AB till ett av Sveriges Superföretag.
För tredje året i rad har Superföretagen tagits fram av MM Partner i samarbete med Veckans Affärer. I år har över 200 000 företag i hela landet granskats. Av dem är det 359 företag som lyckats kvala in i skaran av Superföretag. Och precis som förra året är Leab-ägda ElektronikProdukter i Järlåsa ett av dessa företag.

Företagen har utsetts med hjälp av MM Partners "supernyckeltal" MM-klass. MM-klass är en sammanvägning av flera ekonomiska parametrar; tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering. Superföretagen är de aktiebolag med en omsättning på över 10 miljoner som haft MM-klass 1, dvs högsta betyg, under fyra år i rad.

Enligt Veckans Affärer är Superföretagen något av mästare i mångkamp. - De har växt, de har blivit välmående och samtidigt lyckas med balansakten att hålla kostnaderna nere, skriver Jan-Eric Öhman, Veckans Affärer.

Superföretagen firades på Operakällaren i Stockholm i slutet av förra veckan och ElektronikProdukter representerades av Anna-Karin Florin, tidigare delägare, numera ekonomiansvarig i bolaget.
- Att bli utsedd till Superföretag innebär ett erkännande av att vi gör ett bra jobb och ständigt förbättrar vår verksamhet och det känns verkligen bra, säger Anna-Karin.

I Uppsala län utsågs sammanlagt sju stycken Superföretag.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1