Annons
Annons
Komponenter | 31 oktober 2007

Små volymer och snabba leveranser via lokalkontor

Linear Technology komplementerar distributörernas försäljningskanaler med Linear Express.
Linear Express gör nu entré i Norden. Linear Technology använder Linear Express som komplement till distributörerna. Via Linear Express kommer man att kunna få tag på komponenter i mindre volymer och till snabba leveranser.

"Vi har redan smygstartat, men nu är vi beredda att sätta fart ordentligt här i Norden, säger Peter Hellström, nordisk säljchef för Linear Technology till Elektroniktidningen.

Detta nya grepp är bland annat riktat mot att erbjuda ett alternativ till brokers.

"Men tanken är också att Linear Express ska vara till hjälp i paniksituationer vid leverensförseningar. I dessa situationer vill vi skapa ett alternativ till dagens brokers. Vi ger livstidssupport och livstidsgaranti på våra produkter, men vi kan inte garantera produkter som säljs via brokers. Vi har också stött på fejk-produkter i omlopp på den grå marknaden, säger Peter Hellström till Elektroniktidningen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2