Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 december 2007

Kitron i konflikt med facket i Flen

Facket Àr nu upprört över att Kitrons FlenanstÀllda inte fÄr flytta till nÄgon av Kitrons övriga fabriker som tidigare utlovats av Kitron.
NÀr Kitron meddelade beslutet om att Kitrons Flenfabrik skulle lÀggas ned sÄ erbjöd man de anstÀllda att flytta till nÄgon av Kitrons övriga fabriker i Karlskoga eller Jönköping.

Kitron och Metall ligger nu i förhandlingar om en anstÀlld som velat flytta frÄn Kitrons fabrik i Flen till fabriken i Karlskoga. Den anstÀllde detta gÀller, fick erbjudande om jobb pÄ lagret pÄ Kitron i Jönköping men tackade nej till detta för att hellre arbeta hos Kitron i Karlskoga dÀr han ansÄg att hans kompetens kom till bÀttre anvÀndning. I Karlskoga fick den anstÀllde dock kalla handen av företaget som meddelade att bolaget nu fyllt kvoten för hur mÄnga man kunde erbjuda flytt. Detta har upprört Metall som anser att Kitron skriftligt skickat ut erbjudande om att fÄ anstÀllning vid en av de övriga fabrikerna och Metall menar ocksÄ att det inte fanns nÄgot som pekade pÄ att detta erbjudande skulle vara tidsbestÀmt. Detta meddelar Eskilstunakuriren.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1