Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 december 2007

Kitron i konflikt med facket i Flen

Facket är nu upprört över att Kitrons Flenanställda inte får flytta till någon av Kitrons övriga fabriker som tidigare utlovats av Kitron.
När Kitron meddelade beslutet om att Kitrons Flenfabrik skulle läggas ned så erbjöd man de anställda att flytta till någon av Kitrons övriga fabriker i Karlskoga eller Jönköping.

Kitron och Metall ligger nu i förhandlingar om en anställd som velat flytta från Kitrons fabrik i Flen till fabriken i Karlskoga. Den anställde detta gäller, fick erbjudande om jobb på lagret på Kitron i Jönköping men tackade nej till detta för att hellre arbeta hos Kitron i Karlskoga där han ansåg att hans kompetens kom till bättre användning. I Karlskoga fick den anställde dock kalla handen av företaget som meddelade att bolaget nu fyllt kvoten för hur många man kunde erbjuda flytt. Detta har upprört Metall som anser att Kitron skriftligt skickat ut erbjudande om att få anställning vid en av de övriga fabrikerna och Metall menar också att det inte fanns något som pekade på att detta erbjudande skulle vara tidsbestämt. Detta meddelar Eskilstunakuriren.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-15 17:25 V11.9.0-2