Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 december 2007

Indien i fokus för ABB

ABB planerar omfattande expansion i Indien. Minst en fördubbling av intäkterna i Indien förväntas fram till 2010, ytterligare investeringar på 100 miljoner dollar har meddelats och 4000 nya jobb fram till 2010.
ABB planerar att i snabb takt utveckla sin verksamhet i Indien genom att investera 100 miljoner dollar över tre år för att expandera affärs-, konstruktions- och FoU-kapaciteten, bygga nya fabriker och bredda sitt produktutbud i Indien.

Företaget planerar också att skapa cirka 4000 nya arbetstillfällen, vilket innebär att det totala antalet anställda kommer att stiga till 10 000 fram till 2010.

ABB:s intäkter förväntas att åtminstone fördubblas till 2 miljarder dollar under samma period tack vare stor efterfrågan på kraftinfrastruktur och stark tillväxt inom industrisektorn. Dessa mål är en del av ABB:s koncernstrategi som publicerades i september.

”Indien håller på att utvecklas till en nyckelmarknad för vår globala tillväxtstrategi och kommer att spela en central roll när det gäller att stärka ABB:s globala närvaro”, säger ABB:s VD och koncernchef Fred Kindle. ”Indien kommer snart att vara en av ABB:s fem främsta marknader”.

ABB:s verksamhet i Indien har, på grund av stark lokal och global efterfrågan på kraft- och automationsteknik, växt varje kvartal under nästan sju år.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1