Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 12 december 2007

Enea ökar takten i Japan

Japan är en av världens största marknader för inbyggda system. Enea avser ta större marknadsandel och ökar takten med ny VD för Enea Japan.
Enea ökar takten i Japan. Ny vd är Yoshiaki Nezu, som har lång erfarenhet av försäljning och en dokumenterad förmåga att utveckla affärsverksamheter.

”Vi ser flera bra möjligheterna att växa i Japan. Tiden är mogen och Yoshiaki Nezu är rätt person att öka Eneas närvaro på den utpräglat högteknologiska japanska marknaden”, säger Johan Wall, vd och koncernchef, Enea AB.

Japan är en av världens största marknader för elektroniska och inbyggda system. Japanska tillverkare förväntar sig avancerade lösningar, hög produktkvalitet och support. Enea finns på plats med eget kontor vilket är en förutsättning för att svara mot kundernas krav, därtill är Enea den enda leverantören av en särskild mjukvara (high availability middleware) med egen närvaro på marknaden. Detta skapar goda förutsättningar för Enea.

”Den japanska marknaden för inbyggda system präglas av innovation. Vi har i dag stora nyckelkunder som Fujitsu och Yamaha men fältet av potentiella kunder är stort och vi är en nischad aktör inom inbyggda system vilket gör att vi tydligt kan positionera vårt erbjudande”, säger Johan Wall.

Yoshiaki Nezu hade tidigare uppdraget att etablera Digi International i Japan och dessförinnan var Yoshi ansvarig för svenska Axis Communications i Japan.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-22 20:21 V9.3.2-1