Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 13 december 2007

HP Etch får ökat förtroende från DEK

HP Etch levererar DEKs stenciler för “ball placement” direct till slutkund.
HP Etch har nu tillverkat stenciler för ”ball placement”, d v s placering av bumpar direkt på wafers i över ett år. Stenciler för ”ball placement” kan ha upp till 150.000 öppningar vilket innebär att högprecisionsetsning anses vara den mest lämpade metoden.

Efter en inkörningsperiod då stencilerna skickades via DEK kommer HP Etch nu att leverera direkt till slutkund var som helst i världen. Att skeppa direkt till kund förenklar logistiken och kortar ledtiden.

”Att DEK låter oss leverera direkt till slutkund ser jag som ett erkännande att vi möter de stränga kvalitetskrav som ställs av DEK och deras kunder” säger Jan Kilén, VD på HP Etch.

”Eftersom stencilerna är ganska känsliga för mekanisk åverkan har vi också designat en förpackning som skyddar stencilerna under transporten”, fortsätter han.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2