Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 december 2007

Prevas startar embeddedverksamhet i Kista

Prevas AB har startat en ny konsultverksamhet med inriktning på inbyggda system med kontor i Kista.
Den nya konsultverksamheten kommer att byggas upp med fokus på on-site uppdrag för stora kunder i Stockholm. Syftet är dels att möta den stora efterfrågan på konsulter på plats hos kunden och dels stärka den storkundssatsning som behövs för att säkra viktiga ramavtal.

Verksamheten ingår i företagets affärsområde Produktutveckling. Tillväxten kommer främst att ske organiskt. Ansvarig för nya konsultverksamheten är Peter Elvung som har lång erfarenhet av konsultverksamhet främst inom telekom och försvar.

"Nya ramavtal har tecknats med ett antal stora företag", berättar Mats Lundberg CEO på Prevas.

"Marknaden för utveckling av intelligenta produkter karaktäriseras av en ökande stark efterfrågan beroende på nödvändigt teknologiskifte för allt fler produkter. Prevas mål är att vara den mest effektiva utvecklaren av produkter med Norden som hemmaplan och med världen som marknad", fortsätter Mats Lundberg.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-22 20:21 V9.3.2-1