Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 december 2007

Tysk order till Sectra

Universitetssjukhuset i Düsseldorf har tecknat ett flerårigt avtal med IT- och medicinteknikföretaget Sectra avseende system för hantering av digitala röntgenbilder (PACS).
Sjukhuset är ett av de största och mest ansedda universitetssjukhusen i Tyskland. Avtalet innebär att Sectra PACS kommer att installeras på alla avdelningar för bilddiagnostik på Universitetssjukhuset i Düsseldorf och integreras med sjukhusets existerande informationssystem. Genom det femåriga samarbetsavtalet kommer Sectra även att tillhandahålla direkt service och support.

Universitetssjukhusets bilddiagnostiska verksamhet omfattar avdelningar för neuroradiologi och barnröntgen, ett bröstcentrum samt röntgenenheter för kirurgiska och medicinska discipliner.

"Vårt interna arbetsflöde förbättras väsentligt genom att PACS integreras med våra existerande informationssystem", säger Professor Ulrich Mödder, Verksamhetschef för Institutionen för Diagnostisk Radiologi på Universitetssjukhuset i Düsseldorf.

"Vi ökar också vår effektivitet eftersom all bilddata finns tillgänglig oavsett när och var i verksamheten bilderna behövs", fortsätter han.

"Ordern från ett av Tysklands mest välrenommerade universitetssjukhus är av stor strategisk vikt när vi expanderar vår direktförsäljning och vårt serviceerbjudande i Tyskland", säger Torbjörn Kronander, VD för Sectras medicinska verksamhet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2