Elektronikproduktion | 18 december 2007

Propac i Holländskt distributionsavtal

PCQT-koncernen, producent av dator - och kommunikationsutrustning för extrema förhållanden, skriver nytt distributörsavtal inom det Mobila affärsområdet.
”Vi är glada att kunna presentera Holländska C.N ROOD som vår senaste representant på Europamarknaden”, meddelar Per Forsberg vVD på Propac AB. ”Genom besök och analys av den holländska marknaden har vi sett att det finns behov av våra produkter. Vi ser även att CN ROOD´s starka position som en av Benelux ledande aktörer inom AutoID för lager och logistik med ett heltäckande koncept från införsäljning till service och support mycket väl överensstämmer med våra ambitioner och mål vad gäller val av partner. En positiv indikation på hur marknaden kommer att reagera på våra produkter fick vi redan efter mässan ICT & Logistiek som gick av stapeln i början av november i Utrecht. Mottagandet och intresset översteg våra förhoppningar och det borgar för en bra start i Benelux. " Vi har redan fått vår första order från CN ROOD på mer än 10 system" säger Per Forsberg.

CN ROOD som är baserat i Zoetermeer, startades år 1938 i Holland och 1960 öppnade man kontor i Zellik i Belgien. Verksamheten är framförallt inriktad på AutoID och testutrustning för olika ändamål. De gör helhetsaffärer där de levererar nyckelfärdiga lösningar inklusive mjukvaruuteckling. C.N ROOD ingår i koncernen Phoenix Megatronica NL som har ca 100 anställda varav 30st arbetar på CN ROOD.

”Med Propac:s produkter inom det mobila segementet har vi en komplett och mångsidig produkt som kompletterar vårt övriga sortiment”, säger Arthur Hartsuiker, säljchef. ”Vi blir nu en av de ledande leverantörerna i både Holland och Belgien.”

”Första gången vi kom i kontakt med Propac var i våras”, säger Jeanoot M Kok koncernchef. ”Vår uppfattning redan då när vi tittade på produkterna var att de har en unik skalbarhet gällande funktion och prestanda samt håller hög kvalitet. Propac/PCQT har dessutom ett bra rykte, både nationellt och internationellt. De delade dessutom våra värderingar runt partnerskap och affärer vilket gör att vi ser dem som en viktig samarbetspartner för att ytterligare förstärka vår position.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2