Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 20 december 2007

PartnerTech och Phadia fördjupar samarbetet

PartnerTech och Phadia, specialist på allergidiagnostik, har fördjupat samarbetet och tecknat ett långsiktigt avtal. Avtalet gäller produktion av instrumentet ImmunoCAP 100 och reservdelar till och med 2012 och beräknas ha ett värde av ca 20 MSEK per år.
- PartnerTech har den kompetens- och kvalitetsnivå som vi behöver hos en tillverkningspartner. Under vårt samarbete att utveckla instrumentet ImmunoCAP 100 har många positiva åtgärder bidragit till en mer konkurrenskraftig produkt och vi har därför valt att gå vidare med samarbetet och teckna ett långsiktigt avtal säger Mikael Pauhlson, inköpschef på Phadia.

ImmunoCAP är en integrerad systemplattform för precisa tester, automatiserade laboratorieinstrument och modern informationsteknologi. Systemet är användarvänligt och levererar pålitliga resultat. Genom ett enkelt blodprov kan man identifiera och följa upp patienter med astma och allergi. Avtalet gäller produktion av instrumentet ImmunoCAP 100 samt reservdelar. Phadia är kund till PartnerTechs kundcenter i Åtvidaberg där instrumentet och reservdelar tillverkas.

- Vi har haft ett gott samarbete med Phadia under en lång tid och det är glädjande att samarbetet fördjupas. PartnerTech har bred kompetens och vi är starka inom tillverkning av biomedicinsk utrustning, säger Rune Glavare, T.f. VD och koncernchef, PartnerTech.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1