Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 21 december 2007

GIAB kan ta över verksamheten i Elektrotryck

Verksamheten i gamla Elektrotryck på Ekerö AB kan nu lyftas tillbaka in i GIAB.
Efter Elektrotrycks konkurs ligger verksamheten nu i malpåse. Elektrotrycks konkursförvaltare arbetar nu för att få en ny ägare till verksamheten i gamla Elektrotryck på Ekerö AB. Maskinerna och fastigheterna ägs dock av Elektrotrycks förre ägare Gabrielsson Invest AB(GIAB) och detta upplever konkursförvaltaren som försvårande i processen att finna nya ägare.

”Det är klart att det skulle kännas lättare att hitta en lösning om allt fanns på samma ställe”, säger konkursförvaltaren Felix Körling till evertiq.

Två intressenter finns fortfarande kvar som aktuella att ta över Elektrotryck men de har begärt tänketid på ca en månad. Konkursförvaltaren Felix Körling förhandlar nu med GIAB om att verksamheten skall lyftas över i GIABs ägo igen för att GIAB istället skall vänta ut intressenterna.

Vi har fortfarande de här två intressenterna men de har sagt att de behöver en månad på sig att fundera. Vi förhandlar nu med GIAB för att kunna lyfta över verksamheten till dem så att det istället blir de som väntar ut de här intressenterna”, säger Felix Körling till evertiq.

Felix Körling tror dock inte att GIAB skulle vilja dra igång verksamheten igen.

”Nej varför skulle de göra det? De har ju redan provat och inte fått någon lönsamhet i det här. Om det skulle gå in i det här igen så skulle de väl i sådant fall se att antingen kostnaderna skulle vara lägre eller att intäktssidan skulle vara större”, säger Felix Körling till evertiq.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-27 00:02 V9.5.0-1