Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 28 december 2007

Precise Biometrics siktar på vinst 2009

Precise Biometrics orders strömmar in i god takt och förutsättningarna för att bolaget skall redovisa vinst under 2009 är nu goda, enligt VD Thomas Marschall.
Precise Biometrics har i ett konsortium tillsammans med en partner vunnit en upphandling av nationella ID-kort. Projektet omfattar licensiering av Precise Match-on-Card tekniken, som kommer att integreras i korten till landets samtliga invånare. Ordern omfattar licenser av Precise Match-on-Card teknik och leverans kommer att påbörjas under första halvåret 2008.

Företaget arbetar nu enligt plan för att nå lönsamhet. Det som förväntades 2007 var två nya nationella ID-kortsprojekt och detta är uppfyllt i och med denna order, säger Precise Biometrics VD Thomas Marschall till Nyhetsbyrån SIX.

"Precis Biometrics är det företag med flest nationella biometriska ID-kortsprojekt i världen", säger Thomas Marschall.

Det senaste året har varit tufft för Precise men den nya ordern skapar enligt Thomas Marschall förutsättningar för att nå vinst 2009.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-23 15:48 V9.3.2-2