Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 januari 2008

Sterner Products investerar och anställer

Sterner Products har mycket att göra och nu genomför företaget bÄde investeringar och nyrekryteringar för att möta den ökande efterfrÄgan.
Sterner Products ser en ökad efterfrÄgan hos nya och befintliga kunder och Sterner Products VD Mikael Sterner ser inte nÄgon avmattning som andra pratat om.

”Nej vi ser ingen avmattning. Det Ă€r ju sĂ„ hĂ€r att vi jobbar med volymer upp till kanske 1000 kort frĂ„n 100 kort batchvis och de gĂ„r ju rakt ut till industrin. De stora drakarna kanske kĂ€nner av en nedgĂ„ng men vi gör det inte”, sĂ€ger Mikael Sterner till evertiq.

”Vi har vĂ€ldigt mycket att göra just nu”, lĂ€gger Mikael Sterner till.

Sterner Products har en mix av kunder inom industrisegmentet och tillvÀxten Àr god just nu. Nyligen installerade Sterner en ny Mydata My12 med ASYS hanteringsutrustning och conveyorsystem för inlineproduktion av kretskort. Detta Àr Sterners tredje ytmonteringsmaskin. De tvÄ tidigare Mydata TP9-maskinerna har uppgraderats med nya datorer och mjukvaror samt anpassats för Mydatas nya Agilisfeedrar. OmsÀttningen för det brutna rÀkenskapsÄret 2006/2007 landade pÄ 11 miljoner kronor och bolaget har budgeterat med ca 18 miljoner i omsÀttning nÀr böckerna stÀnger i juni i Är.

”Vi har budgeterat med 18 miljoner men det kan bli mer”, sĂ€ger Mikael Sterner till evertiq.

Under 2007 anstĂ€lldes tre nya medarbetare. I vĂ„ras anstĂ€lldes en sĂ€ljare och i oktober anstĂ€llde man en logistikansvarig till Sterner. I december anstĂ€lldes dessutom en processoperatör som tidigare arbetat med elektronikproduktion pĂ„ Åkerströms. Idag Ă€r Sterner 8 anstĂ€llda men redan i mars vĂ€ntas Sterner anstĂ€lla ytterligare personal till sin verksamhet i Leksand.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1