Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 05 februari 2008

BB Electronics storinvesterar

BB Electronics plöjer ner 30 miljoner danska kronor i investeringar i Horsensverksamheten för att dels höja standarden pÄ maskinparken men ocksÄ för att underlÀtta för samkörning av produktion mellan sina fabriker.
BB Electronics ökar kapaciteten och investerar över 30 miljoner danska kronor i sina fabriker. Bakgrunden till investeringarna Àr bland annat att sÀkra en mer enhetligt produktion frÄn fabrik till fabrik för att öka stabiliteten och kvaliteten i produkterna.

”Investeringarna betyder att verksamheterna Ă€r teknologiskt helt i framkant och lever upp till kundernas behov av montage-teknologier och kvalitet under Ă„ren framöver”, kommenterar BB Electronics VD Knud Andersen.

I Horsens Àr alla fyra produktionslinor uppgraderade med nya AOI:er och nya lodpastatryckare och i fabriken i Suzhou har man investerat i helt nya linor med nya ytmonterare och en ny ERSA omsmÀltningsugn samt röntgenutrustning, AOI(Automatic Optical Inspection) efter omsmÀltningssteget och i Give har det investerats i helt nya produktionslinor som Àr i det nÀrmaste identiska de som installerats i Suzhou. DesignLink Technology Centre har installeras en helt ny lina med en Ängzonslödare.

”Det förpliktar att vara Danmarks och en av Nordens ledande EMS-företag. DĂ€rför hĂ€lsar vi det ocksĂ„ vĂ€lkommet att Ă€garkretsen bakom verksamheten stöttar utvecklingen av BB Electronics genom att investera sĂ„ markanta belopp i bĂ„de teknologiska och marknadsmĂ€ssiga förbĂ€ttringar”, kommenterar Knud Andersen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2