Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 07 februari 2008

NoWire blir Smarteq’s huvuddistributör på WLAN

I dagarna blev det klart att den svenska First North noterade antennspecialisten Smarteq utnämner NoWire till sin nya huvuddistributör för WLANprodukter, antenner och kablar.
Den nya helt renodlade kanalstrategin innebär att Smarteq’s WLAN-sortiment nu enbart kommer att säljas via kontrakterade distributörer och partners.

NoWire har en mångårig erfarenhet och kunskap av WLAN installationer, och har varit en kontrakterad distributör för Smarteq’s WLAN-produkter sedan 1999. NoWire kommer som huvuddistributör att överta ansvaret för kundsupport samt teknisk rådgivning. All försäljning till direktkunder och mindre distributörer upphör i och med avtalet med NoWire.

- För att bättre lyckas med vår ambitiösa målsättning att bearbeta en större geografisk marknad har vi har valt en helt renodlad kanalstrategi för våra WLAN-produkter. Ett fördjupat och utökat samarbete med NoWire är en viktigt del i den strategin, säger Lars Ericson, CEO Smarteq.

- NoWire's nya roll som huvuddistributör är en naturlig utveckling av vårt långvariga samarbete med Smarteq. Vi ser vår nya roll som strategisk då antennerna från Smarteq är kända för sin höga kvalitet och prestanda vilket uppskattas av kunder runt om i Europa, säger Michael Blomqvist, VD på NoWire Nordic.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1