Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 12 februari 2008

Stororder till HMS på Anybus Gateways

HMS Networks i Halmstad har idag erhÄllit en order pÄ cirka 1 miljon kronor avseende Anybus Gateways för att koppla samman över 100 industrirobotar i en ny line för tillverkning av bilar.
Ordern som i sin helhet skall levereras i kvartal 1 2008 Àr till en av de vÀrldsledande robottillverkarna. Anybus Gateway produkterna fungerar som en översÀttare och kommer att anvÀndas för att koppla robotarnas inbyggda nÀtverksprÄk till ett befintligt nÀtverksystem.

HMS har tvÄ produktomrÄden: Embedded Products som Àr nÀtverkskort som byggs in i automationsprodukter och Gateways som anvÀnds för att översÀtta mellan olika nÀtverk i ett automationssystem. BÀgge produktlinjerna baseras pÄ HMS Anybus teknologi som bestÄr av ett eget nÀtverkschip och avancerade mjukvaror för olika kommunikationsprotokoll.

-VÄra Gateway produkter, som stÄr för ca 25 % av vÄr försÀljning, har stor potential i integration av ny utrustning i befintliga automationssystem. Det kan dÄ bli frÄga om större projekt med kort leveranstid, som detta, sÀger Nicolas Hassbjer VD för HMS.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2