Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 februari 2008

MultiQ ingår strategiskt ramavtal

Medieoperatören Teracom och MultiQ tecknar nytt ramavtal och fördjupar sitt samarbete inom digital signage. Avtalet innebÀr att MultiQ kommer att leverera sÄvÀl hÄrdvara som programvara till Teracom.
"Det hÀr Àr ett strategiskt viktigt avtal för MultiQ och ingÄr som ett led i ett utvidgat samarbete. Att vi efter en djupgÄende utredning kan skriva avtal med en av landets frÀmsta medieoperatörer Àr av stor betydelse och ger MultiQ en ökad kontaktyta mot marknaden", kommenterar Thomas Keifer, VD MultiQ.

MultiQs erbjudande bestÄr av programvara för Digital Signage lösningar samt bildskÀrmar av hög kvalitet med möjlighet till interaktivitet.

"Digital kundkommunikation Àr ett av Teracoms viktigaste tillvÀxtomrÄden dÀr vi erbjuder flera olika typer av tjÀnster, till exempel digitala skyltar, rörligt media, ljudkommunikation eller interaktiva kundterminaler. Med MultiQs lösning som tillval i vÄr produktpalett förstÀrker vi vÄrt erbjudande ytterligare och vÄr produkt blir dÀrmed mycket konkurrenskraftig", sÀger Ulf Gustafsson, försÀljningsdirektör pÄ Teracom

Teracom och MultiQ har samarbetat framgÄngsrikt tidigare i utvecklingen av Svenska Spels digitala spellösningar.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1