Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 29 februari 2008

Proxy anställer produktutvecklare från Flextronics

Torkel Danielsson har anställts och fått uppdraget att bygga upp en ny avdelning med inriktning mot produktutveckling. Han kommer närmast från Flextronics där han var ansvarig för utveckling av antenner.
Torkel Danielsson har anställts hos Proxy Electronics och fått uppdraget att bygga upp en ny avdelning med inriktning mot produktutveckling. Torkel är civilingenjör och har en lång erfarenhet från produktutveckling. Han kommer närmast från Flextronics där han var ansvarig för utveckling av antenner.

Proxy Electronics syfte med avdelningen är att kunna erbjuda sina kunder ett mer komplett erbjudande genom att ha intern kompetens för produktutveckling. Ambitionen är att kunna bidra i kundens utvecklingsprojekt men inte att själva klara kundens totala utvecklingsbehov. Proxy Electronics kommer fortsättningsvis att arbeta tillsammans med partners som har kompetens inom olika områden. Inledningsvis kommer avdelningen att fokusera på applikationer för våra modulkunder.

”Det känns väldigt stimulerande att ta detta viktiga strategiska steg. Med Torkel som ansvarig har vi mycket goda förutsättningar för att bygga upp en kompetent utvecklingsavdelning som kommer att bidra till att våra kunders och därmed våra affärer kommer att utvecklas positivt.” säger Stefan Jakobsson, VD för Proxy Electronics AB.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2