Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Material | 10 juli 2008

iNEMI rekommenderar strategier för att hantera blyfria legeringar

AnvÀndning av ett ökande antal blyfria legeringar utgör utmaningar för elektroniktillverkare varför iNEMI har presenterat en rad rekommendationer.
The International Electronics Manufacturing Initiative (iNEMI), ett industrilett konsortie, har presenterat en rad rekommendationer för att hjÀlpa elektronikindustrin hantera blyfria legeringar.
De vanligaste blyfria legeringarna har hittills inte uppfyllt alla industrins behov för olika applikationer och nya legeringar fortsÀtta att införas. iNEMI rekommenderar följande för att hjÀlpa tillverkarna hantera anvÀndningen av flera lödlegeringar:

‱ Utveckla en standardmetod för bedömning
‱ InrĂ€tta riktlinjer för prestanda
‱ Updatering av standarder
‱ Identifiera och differentiera legeringar

"Industrins erfarenheter av blyfri bearbetning Àr fortfarande i sin linda och det finns mycket att lÀra" sÀger Jim McElroy, VD för iNEMI.
"Hantera legeringar för blyfri lödning Àr en avgörande frÄga för branschen, och det Àr absolut nödvÀndigt för den globala industrin att ha ett metodiskt helhetstÀnkande för behovet av innovation och övervÀganden vad gÀller kostnad, prestanda, processer, logistik och standardisering" sÀger Dr Dongkai Shangguan, Vice President of Technology för Flextronics, ordförande för iNEMI styrelse.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-1