Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 09 september 2008

Impact Coatings tecknar avtal med Interplex

Amerikanska Interplex Industries har valt Impact Coatings som samarbetspartner för att implementera PVD-belÀggningar i företagets produktsortiment. HuvudmÄlet Àr den snabbt vÀxande marknaden för PVD-belagda metallskal till mobiltelefoner.
En tydlig trend inom mobiltelefoni Àr att allt fler modeller förses med utvÀndiga komponenter eller hela skal av metall istÀllet för plast. NÀsta steg i denna trend Àr att förse metallkomponenterna med en reptÄlig PVD-belÀggning som kan utföras i olika fÀrger.

Samarbetet innebÀr att parterna bildar en global allians för att tillsammans tillgodose existerande och framtida behov av PVD-belagda metallprodukter för handhÄllen elektronik.

Interplex har kapacitet för precisionstillverkning av metallprodukter för t ex mobiltelefoner pÄ alla vÀsentliga marknader. Totalt ingÄr 33 fabriker med sammanlagt över 4000 anstÀllda i gruppen. Avsikten Àr att pÄ sikt kunna erbjuda PVD-belÀggningar pÄ alla kontinenter. DÄ Interplex dessutom Àr en stor tillverkare av metallkomponenter till elektriska kontakter, diskuteras samarbete Àven inom detta omrÄde.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1