Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 september 2008

ValueTree gör nyemission

Erik Stenfors ValueTree gör nyemission inför listningen pÄ AktieTorget.
”Jag var tidigare vd i börsnoterade Note och Ă€r nu koncernchef i Hanza, bĂ€gge Ă€r kontraktstillverkare. Jag har sett vilka företag som lyckats, och mĂ€rkt att valet av bransch Ă€r otroligt viktigt. Vi tycker vi har hittat ett guldkorn i att sĂ€lja barnprodukter via Internet”, sĂ€ger Erik Stenfors till beQuoted.

Företaget kompletterar internetförsÀljningen med att ocksÄ sÀlja via distributörer. Man samarbetar bland annat med postorderföretaget Haléns som sÀljer ValueTrees bosieboo-produkter, och med den kinesiska butikskedjan Good Baby.

ValueTree samarbetar med ett tiotal fabriker i Kina, dĂ€r produktion och utveckling sker. Producenterna stĂ„r för viss lagerhĂ„llning, och ValueTree planerar att ha tre leveranscenter i Europa. Tillverkningskostnaden i Kina Ă€r lĂ„g i nulĂ€get, men i takt med landets ökande vĂ€lstĂ„nd vĂ€ntas lönekostnaderna stiga. ”Skulle det vara fördelaktigt ser vi inga problem med att flytta tillverkningen till exempelvis Europa. I framtiden kan Kina faktiskt bli mer intressant som konsumentmarknad”, berĂ€ttar Erik Stenfors.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2