Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 05 september 2001

Ny version av testverktyget Bluetooth PreQual

Telelogic AB har lanserat Bluetooth PreQual 2, ett verktyg för testning av programvaran i Bluetooth-produkter.
Bluetooth PreQual är en produkt som riktar sig till den växande testmarknaden för nya Bluetooth-applikationer. Produkten baseras på samma testsviter som används vid den officiella kvalificeringen av Bluetooth-produkter. Genom att själv kvalificera sina produkter med Bluetooth PreQual, försäkrar sig användaren om att bli godkänd i certifieringsprocessen, vilket ger kunden betydande tids- och kostnadsfördelar.

PreQual kan användas till att kvalificera s.k. kategori B och C tester som en del av den officiella kvalificeringen av Bluetooth-produkter. När kategori A tester blir officiella kan PreQual användas för att kvalificera produkter innan de skickas till officiella test faciliteter. Detta garanterar att Bluetooth-applikationen blir godkänd redan vid första försöket. Nyheter i Bluetooth PreQual 2 är bl.a en ny generator av testrapporter vilken ger kunden dokumenterat resultat av sin testning. PreQual 2 kan även levereras tillsammans med nya testsviter för test av bl.a Headset och LAN.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-19 10:20 V10.9.5-1