Komponenter | 03 november 2008

ELFA i avtal med Ericsson Power Modules

Som ett led i att stärka varumärket och för att bättre kunna möta kundernas behov, har ELFA skrivit ett avtal med Ericsson Power Modules om att marknadsföra, lagerhålla och leverera Ericssons PCB-monterade DC/DC-omvandlare och regulatorer till kunder i hela Europa.
Jens Henriksen, försäljningsdirektör ELFA AB: ”Vi ser Ericsson Power Modules som en mycket viktig samarbetspartner på de nordiska och europeiska marknaderna inom strömförsörjning. Ericsson har ett gott rykte och bra produkter vilket i slutändan kommer att gynna ELFAs kunder.

De nya produkterna från Ericsson Power Modules utgör ett bra tillskott till vårt strömförsörjningssortiment. Vi får tillgång till morgondagens teknik redan i dag. Tillgängligheten på dessa produkter underlättas också för kunderna genom att Ericsson kan hänvisa till ELFA när kunden behöver enstaka prover, exempelvis. Genom ELFAs marknadskanaler som ELFA-katalogen och vår hemsida ökar Ericsson också exponeringen av produkterna.

För ELFA innebär det här avtalet att vi stärker vår marknadsposition inom segmentet strömförsörjning. Avtalet ger oss enkel tillgång till ett mycket starkt fabrikat. Vi kommer att lagerhålla de vanligaste hålmonterade modulerna. Andra delar av sortimentet kan vi leverera mot ledtid.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-07-18 17:55 V10.0.0-1