Elektronikproduktion | 03 november 2008

20 anställda varslas hos Morphic

Som evertiq tidigare rapporterat delar Morphic Technologies upp koncernen i två olika verksamheter.
20 personer varslas, några mindre dotterbolag säljs och två vd:ar har försvunnit med omedelbar verkan. Styrelseordförande Peter Enå hävdar trots det att affärerna går strålande. Fackliga företrädare och anställda informerade i går om läget, som innebär att 20 personer varslas från Morphic, varav de flesta i dag arbetar i Stockholm.

Tidigare vd och koncernchef för Morphic, Jonas Eklind, har lämnat sin befattning med omedelbar verkan. Anledningen är, enligt Enå, att man vill få ut ledningen i verksamheten vilket även leder till en plattare organisation.

Dotterbolagen Aerodyn och Dynamis kommer båda att säljas, liksom Morphic Systems. Vd för Morphic Systems har tidigare varit Mats Reimark, vilket innebär att även han lämnat sin vd-post med omedelbar verkan, skriver Karlskoga Kuriren.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1