Komponenter | 04 november 2008

Kontaktdonsleverantörernas TOP10 år 2007

Det finns över 1000 kontaktdonstillverkare i hela världen, som betjänar hela elektronikmarknaden. Många företag har specialiserat sig och tillverkar kontaktdonsprodukter för mycket speciella nischer på marknaden. Så det finns 1.000 företag, men vilka ligger i topp?
Det finns olika sätt att se på saker och naturligtvis olika sätt att se på kontaktdonsmarknaden och rankning av företag. Men hur avgör man vilka som ligger i topp? Om man tittar på företag som har den största försäljningen är det bara det första steget. Det finns andra parametrar som kan vara av intresse också. Detta är skälet till varför listorna kommer att variera kraftigt, beroende på de val som görs. Vill du veta TOP10 leverantörer för fiberoptiksektorn? Kanske TOP10 som finns nära din tillverkning?

En rapport från ConnectorSupplier har räknat upp kontaktdonsföretagens TOP10 med olika sökparametrar - med hjälp av uppgifter från Bishop & Associates.


The Top10 in Total World Sales


The Top10 in Total Sales by Geographic Region


The Top10 in Total Sales by Market Sector

sector 2007

The Top10 in Total Sales by Product Type

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1