Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 november 2008

Mycket jobb på Rimaster

Rimaster i Rimforsa har just nu fullt upp. Orderingången är mycket bra fram till årsskiftet och produktionen körs på övertid. Läget för nästa år är dock lite mer ovisst.
”Vi följer just nu konjunkturläget vecka för vecka. Vi har en god orderingång fram till årsskiftet och har just nu så mycket jobb att vi kör övertid”, säger Rimasters koncernchef Jan-Olof Andersson.

Rimaster har verksamhet i Rimforsa, Jönköping, Kisa, Söderhamn, Tjeckien, Polen, och Kina. Företaget har totalt ca cirka 700 anställda.

Lågkonjunkturen har inte drabbat Rimaster. ”Vi har många kunder som vi jobbar emot, där Atlas Copco och BT är våra största kunder. Tidigare hade vi en mindre kundbas och blev sårbara direkt vid en lågkonjunktur”, säger Jan-Olof Andersson till Vimmerby tidning.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-21 15:38 V9.3.2-2