Elektronikproduktion | 13 november 2008

Flodafors Lego räknar med ett bra 2008

I år räknar kontraktstillverkaren Flodafors Lego med att öka omsättningen med 25 procent.
”Vi märker absolut ingen avmattning ännu”, säger en nöjd vd och ägare Fredrik Claesson till MediaSpjuth. En ordentlig satsning och en offensiv kundbearbetning har lett till att omsättningen i år kommer att öka med 25 procent. ”Ja, det går riktigt bra”, konstaterar Fredrik Claesson som just nu ställer ut på den stora underleverantörsmässan Elmia Subcontractor i Jönköping.

Flodafors Lego tillverkar bland annat elektroniken till basgitarrer, den så kallade stomp-boxen, de gör elektronik till marina industrin som till exempel elektroniken till de stora farlederna som lotsar in fartygen in i de stora hamnarna. ”I framtiden tror jag att vi kommer att få ägna oss mer åt utveckling. Idag tillverkar vi ofta på beställning, men det kommer nog att ändras. Redan nu har vi sådana uppdrag, där kunden säger vilken funktion han vill ha, och vi löser konstruktionen”, avslutar Fredrik Claesson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-07-18 17:55 V10.0.0-2