Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 06 september 2001

Banden knyts i Taastrup

Celsius Metech A/S öppnar kontor i Taastrup för att betjäna sina kunder i Sydsverige och på Själland.
Tack vare Öresundsförbindelsen har många danska och svenska verksamheter sett möjligheten med samarbete över landgränserna. En av dessa är verksamheten Celsius Metech, som med sina laboratorier i Sverige, Danmark, Finland och Tyskland är Nordens största tredjepartsleverantör av kalibrering och underhåll av såväl elektronisk som mekanisk mätutrustning.

I början av året tog Celsius Metechgruppen beslut om en sammanslagning av verksamheterna på laboratorierna i Lund och Ballerup. Bakgrunden var etableringen av Öresundsförbindelsen, som öppnade möjligheten att betjäna kunderna både på Själland och i Skåne-området från det dåvarande laboratoriet i Ballerup.

Som följd ökade verksamheten i kalibreringslaboratoriet i Ballerup så mycket att dåvarande lokaler snabbt blev för trånga. Därför är Själlandsavdelningen nu flyttad till nya och väsentligt större lokaler i Taastrup. Det nya laboratoriet skall betjäna kunder på Själland och i Skåne-området inom kalibrering av mätutrustning, men samtidigt vara kompetenscenter inom kalibrering av fiberoptisk mätutrustning för hela Norden.

Celsius Metech A/S är ett dotterbolag till AerotechTelub.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-19 10:20 V10.9.5-2