Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 06 september 2001

Banden knyts i Taastrup

Celsius Metech A/S öppnar kontor i Taastrup för att betjäna sina kunder i Sydsverige och på Själland.
Tack vare Öresundsförbindelsen har många danska och svenska verksamheter sett möjligheten med samarbete över landgränserna. En av dessa är verksamheten Celsius Metech, som med sina laboratorier i Sverige, Danmark, Finland och Tyskland är Nordens största tredjepartsleverantör av kalibrering och underhåll av såväl elektronisk som mekanisk mätutrustning.

I början av året tog Celsius Metechgruppen beslut om en sammanslagning av verksamheterna på laboratorierna i Lund och Ballerup. Bakgrunden var etableringen av Öresundsförbindelsen, som öppnade möjligheten att betjäna kunderna både på Själland och i Skåne-området från det dåvarande laboratoriet i Ballerup.

Som följd ökade verksamheten i kalibreringslaboratoriet i Ballerup så mycket att dåvarande lokaler snabbt blev för trånga. Därför är Själlandsavdelningen nu flyttad till nya och väsentligt större lokaler i Taastrup. Det nya laboratoriet skall betjäna kunder på Själland och i Skåne-området inom kalibrering av mätutrustning, men samtidigt vara kompetenscenter inom kalibrering av fiberoptisk mätutrustning för hela Norden.

Celsius Metech A/S är ett dotterbolag till AerotechTelub.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-11 12:47 V11.8.0-2