Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 september 2001

Fiberless Society förstärker på marknadssidan

Den gångna sommaren har inneburit personalförstärkningar på marknadssidan för lundabaserade Fiberless Society, som utvecklar produkter för högpresterande trådlöst bredband
Fiberless Society aktiverade dessutom i juni det första av sammanlagt tre planerade svenska dotterbolag, och blev därmed moderbolag i koncernen Fiberless Society. Som VD för det nystartade dotterbolaget utsågs Mats Weidmar. I början av september tillträdde Dennis Bergh posten som försäljningschef för Europa inom moderbolaget.
Närmast kommer han från en tjänst som VD för ett svenskt dotterbolag till belgiska börsnoterade IT-företaget Sait-Stento. Där arbetade han inom området radiokommunikation. Dessförinnan var han affärsområdeschef inom Data&Tele på Ahlsell.

Fiberless Society AB (publ) är ett företag beläget i anslutning till forskningsbyn Ideon i Lund. Huvudinriktningen är utveckling och marknadsföring av system för framtidens högpresterande trådlösa bredband - en luftburen IT-infrastruktur med kapacitet på upp till Gbit/s. Företaget utvecklar ett IP-baserat flerpunktskoncept i s k meshstruktur, som via radio- och ljusvågskommunikation förmedlar bredband i lokala och regionala utomhusnät. Kunderna återfinns främst bland telekom- och internetoperatörer samt inom kommuner, företag och andra med behov av kommunikationsnät.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-19 10:20 V10.9.5-2