Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 november 2008

Orbotech förhandlar om försäljning av sin verksamhet för kretskortsutrustning till Fin.Pro

Orbotech har aviserat ett förtydligande om bolagets beslut om sin affärsverksamhet för utrustningar till kretskortsindustrin. Orbotech för aktiva förhandlingar med italienska holdingbolaget Fin.Pro SpA, om försäljning av sina europeiska och amerikanska verksamheter för utrustningar till kretskortsindustrin.
I ett pressmeddelande idag kom ytterligare tillägg till den information som lämnas i Orbotechs resultat för tredje kvartalet 2008.

"Vårt beslut att avyttra vår verksamhet för PCB-marknaden är en del av den serie av åtgärder som vi tar för att fokusera på vår strategiska plan och anpassa oss för att ta itu med nuvarande ekonomiska villkor, samtidigt som vi förbereder för framtida tillväxt. Vi hoppas att en framgångsrik överenskommelse kan nås för försäljning av denna verksamhet i syfte att minimera störningar för våra befintliga kunder, samtidigt som den visar en tydlig väg för våra kunder att fortsätta erhålla branschledande lösningar och professionell service i framtiden", förklarar Rani Cohen, VD för Orbotech Ltd.

Orbotech för aktiva förhandlingar med det italienska holdingbolaget Fin.Pro SpA angående försäljning av de europeiska och amerikanska företagen för kretskortsutrustning. Försäljningen kommer att omfatta FoU, tillverkning, försäljning och service av bolagets AOI och processkontrollutrustningar. Fin.Pro SpA är moderbolag till Prodelec SpA Prodelectronic, SARL, Neutec Electronic AG och Prodelec Nordafrika.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1