Komponenter | 19 november 2008

Full fart hos Kohsel Electronics i Lettland och Thailand

Det ät fullt fart hos Danska transformatortillverkaren Kohsel Electroinics fabriker i Lettland och i Thailand.
I och med sina fabriker i dessa länder kan företaget vara mera konkurskraftig på andra marknader i Europa, skriver erhvervsbladet. Vid enheten i Hørning, Danmark jobbar man främst med utveckling, prototyper, speciella produkter och snabba leveranser, medan de två andra fabrikerna tillverkar stora serier. Under förra året ökade bolaget sin omsättning med 30%, ökningen beror främst på att man fick in många nya kunder.

Fabriken i Lettland har idag cirka 60 anställda vilket är 20 fler än under förra året. Fabriken planerar att utöka produktionen. Samma sak gäller fabriken i Thailand där cirka 30% av de tillverkade transformatorer skickas till kunder i Fjärran Östern och Europa, berättar företaget till erhvervsbladet. Idag är man 150 medarbetar i Thailand. För närvarnade tittar bolaget även på att etablera sig i Kina eftersom många kunder finns där.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1