Elektronikproduktion | 25 november 2008

Produktionen i Elcoteqs Saloenhet läggs ner i mars 2009

Personalförhandlingarna på Elcoteqs enhet i Salo har avslutats. Som ett resultat av dessa förhandlingar har företaget beslutat att lägga ned hela produktionen i den enhet som arbetar för Elcoteqs privata affärsområde. Detta beslut berör alla de människor som arbetar i enheten. Sammanlagt 36 personer kommer att bli övertaliga.
Produktionen på Saloenheten kommer att upphöra i slutet av mars 2009. Uppsägning av anställningar kommer att ske successivt enligt tidsplan för produktionen med början på onsdag den 26 november 2008.

Personal från PDS (Product Development Services) i Salo påverkas inte. Stängningen av Saloenheten är en del av förändringar i produktportföljen av Elcoteqs privata affärsområde. Efter stängningen har Elcoteq cirka 200 anställda i Finland. Antalet anställda i hela världen är ungefär 21 400.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2