Elektronikproduktion | 28 november 2008

Tidigare Flextronics- anställda till Radius

Radius planerar att anställa 20 nya medarbetare vid sin enhet i Karlskrona. Hittills har fem personer inom kretskortmontering anställts och de flesta kommer från Flextronics.
Av de 250 som sökte jobbet valdes fem personer ut som har anställt som kretskortsmontörer vid Radius fabrik i Karlskrona. Alla kommer från Karlskrona och flera av de har tidigare jobbat på Flextronics. Åsa Alm marknadsansvarig på bolaget säger att Radius har kunnat plocka de allra bästa. I och med att det finns kompetent personal i Karlskrona valde Radius att just satsa på orten.

Radius har ett dotterbolag i Köpenhamn som heter Niros, även dessa kretskort kommer framöver att tillverkas i Karlskrona. Som evertiq tidigare har rapporterat har Radius kretskorttillverkning legat hos underleverantörer i Danmark och i Sverige som nu har flyttats hem till sin egen enhet i Karlskrona.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-07-18 17:55 V10.0.0-1