Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 september 2001

MultiQ levererar BingoLotto-skärmar

Malmöföretaget MultiQ har erhållit en order på 1 250 skärmar av Folkspel i Sverige AB.
Ordervärdet är drygt 7 miljoner kronor. Leveranserna kommer att ske under hösten. Skärmarna, som kommer att vara placerade hos Bingolottos spelombud runt om i Sverige, är designade i BingoLottos lila färg med logotype.

Ett flertal av BingoLottos spelombud, 1200 stycken i Sverige, kommer att vara utrustade med en platt MultiQ-skärm, där skärmens följer Bingolottos färgval och design. Det är Folkspel i Sverige AB, som är beställaren. Folkspel i Sverige AB innehar lotteritillståndet för BingoLotto medan IGS AB har utvecklat BingoLotto-konceptet och äger rättigheterna. De båda bolagen driver tillsammans BingoLotto på den svenska marknaden. BingoLotto-skärmen är avsedd för att underlätta administrationen av vinsthanteringen. Skärmarna, som successivt kommer att placeras ut i butikerna under hösten, är en del av en större satsning på administrativa system och exponeringsmaterial hos BingoLottos återförsäljare.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-19 10:20 V10.9.5-2