Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 januari 2009

Kontraktstillverkaren Titoma öppnar kontor i Sverige

I jakten på att stärka sin globala position, har Titoma valt att expandera i norden och har öppnat ett kontor i Malmö.
Titoma som är baserat i Kina och Taiwan är ett bolag med väst-europeisk styrning med fokus på produktutveckling och produktion. Från och med januari 2009 är de representerade även i Sverige. De kommer att erbjuda kompletta outsourcing lösningar som design, bearbetning, tillverkning av plastdetaljer samt produktion i stora volymer, allt för att kunna hjälpa företag som vill flytta både sin produktutveckling och/eller tillverkning till Asien.

”Titoma är den perfekta partnern om ni behöver komplexa verktyg för formsprutning av plastdetaljer eller om ni är i behov av produktion i stor volym eller nyckelfärdiga produkter” säger Markus Olsson, Country Manager Sweden, Titoma Limited. ”Jag är övertygad att vi kan hitta många nya möjligheter och intressanta kunder genom att erbjuda våra tjänster även i Sverige. Min förhoppning är att det ska ge företag och organisationer här i Sverige ett nytt sätt att tänka.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1