Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 januari 2009

Hög tillväxt väntas för APC

Det danska företaget APC, Asian Production & Components, med elektronikproduktion i bland annat Fjärran Östern och Östeuropa har inte märkt någon nedgång under 2008.
Enligt danska Erhvervsbladet har APC Asian Production & Components haft ett mycket bra år 2008. Först och främst är det bolagets nätverk av tillverkare i Fjärran Östern som på alvar börjat fungera, och det har inneburit en ökning av produktionen av allt från mönsterkort till hela produkter. Mot denna bakgrund är ägaren, Sylvest Jorgen Jensen, inte rädd för att erkänna att han förväntar sig ett ännu bättre resultat under 2009, enligt electronic-supply.dk

”Mycket bättre, eftersom flera danska företag söker konkurrensfördelar som samarbete med asiatiska företag kan erbjuda. Det finns hundratals fallgropar när man själv ska försöka sig på samarbete i Kina, och därför bör mindre företag slå sig samman och använda sådana som oss, säger han till Ehrvervsbladet.

Samtidigt som han väntar hård konkurrens i Asien, ser han större möjligheter i EU, där företaget bland annat funderar på produktion i Tjeckien. Dessutom undersöker han nu möjligheten till produktion i Indien och Vietnam.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1