Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 januari 2009

Ny utrustning hos PartnerTech i Cambridge

PartnerTech tillkännagav idag att man har investerat i en ny ytmonteringslina och AOI-utrustning till sin anläggning i Cambridge.
Den nya utrustningen kommer att göra det möjligt för företaget att möta den ökade efterfrågan och för att förbättra genomströmning och utbyte för kunder som söker en lokal tillverkare av prototyper och små till medelstora volymer av kretskort.

PartnerTechs 1400 kvadratmeter stora Cambridgeanläggning har funnits i över ett decennium.

”Den nya SMT-utrustningen ger oss möjlighet att möta en ökad efterfrågan och samtidigt bibehålla vårt rykte av hög kvalitet och snabbhet ", säger Gary Howse, VD för PartnerTechs brittiska verksamhet.

Bland PartnerTechs kunder finns konstruktion- och konsultföretag och OEM-leverantörer, medicinteknik företag och företag inom instrumentering, industri, försvar, flyg och sjöfart, informationsteknologi och cleantech. Hit hör bland annat Plextek, Ricardo, Solarflare Communications, TTP och Ultra Electronics.

I och med investeringen i Mydata SMT-linan kan anläggningen nu ståta med tre höghastighets maskiner, som alla kan ta de vanligaste kapslarna såsom 01005, 0201, 0402, QFP, QFN, ball grid array (BGA), microBGA och chip scale packages. AOI-systemet kommer att komplettera den befintliga röntgenkontrollen och förbättra både kapacitet och kvalitet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1