Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 januari 2009

Ny utrustning hos PartnerTech i Cambridge

PartnerTech tillkÀnnagav idag att man har investerat i en ny ytmonteringslina och AOI-utrustning till sin anlÀggning i Cambridge.
Den nya utrustningen kommer att göra det möjligt för företaget att möta den ökade efterfrÄgan och för att förbÀttra genomströmning och utbyte för kunder som söker en lokal tillverkare av prototyper och smÄ till medelstora volymer av kretskort.

PartnerTechs 1400 kvadratmeter stora CambridgeanlÀggning har funnits i över ett decennium.

”Den nya SMT-utrustningen ger oss möjlighet att möta en ökad efterfrĂ„gan och samtidigt bibehĂ„lla vĂ„rt rykte av hög kvalitet och snabbhet ", sĂ€ger Gary Howse, VD för PartnerTechs brittiska verksamhet.

Bland PartnerTechs kunder finns konstruktion- och konsultföretag och OEM-leverantörer, medicinteknik företag och företag inom instrumentering, industri, försvar, flyg och sjöfart, informationsteknologi och cleantech. Hit hör bland annat Plextek, Ricardo, Solarflare Communications, TTP och Ultra Electronics.

I och med investeringen i Mydata SMT-linan kan anlÀggningen nu stÄta med tre höghastighets maskiner, som alla kan ta de vanligaste kapslarna sÄsom 01005, 0201, 0402, QFP, QFN, ball grid array (BGA), microBGA och chip scale packages. AOI-systemet kommer att komplettera den befintliga röntgenkontrollen och förbÀttra bÄde kapacitet och kvalitet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2