Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 12 januari 2009

Ny koncernchef i LC-TEC

LC-Tec Holdings styrelse har beslutat att utse Peter Grufman till ny koncernchef för LC Tec Group och VD för LC-Tec Holding AB.
Peter Grufman har de senaste åren arbetat som ansvarig för affärsområdet Asia med huvudansvar för LC-Tec koncernens fabrik i Kina. Peter Grufman tillträder tjänsten med omedelbar verkan och efterträder Åke Hörnell som fortsättningsvis fungerar som senior advisor i koncernens ledningsgrupp. Stephen Palmer, VD för LC-Tec Displays, har samtidigt utsetts till CTO för hela verksamheten. Lars Bäcksholm kvarstår som CFO.

Styrelsen har vidare beslutat att öka fokuseringen på att vidareutveckla affärsområdena Asia och Displays. Denna fokusering bedöms viktig för att skapa kort- och långsiktigt stabila kassaflöden och resultat. Konsekvensen blir att koncernen kommer att försöka avyttra merparten av affärsområdet Ventures. Verksamheten inom LC-Tec Automation kommer att integreras med affärsområdet Displays.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2