Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 13 januari 2009

Glyn öppnar onlinebutik

Tyskland-baserade distributören Glyn har lanserat Glynshop, en europeisk B2B portal för elektronikkomponenter, displayer och systemlösningar samt trådlösa moduler och minnen.
Glynshop ger användarna möjlighet att beställa elektronikkomponenter från distributörernas produktportföljer. Sedan slutet av förra året har Glyn kunnat erbjuda kvalitskomponenter från tillverkare som Toshiba, Fujitsu, Renesas och Mitsubish online.

Registrerade användare kan välja från ett utbud av produkter från microcontrollers, utvecklings-kit och bildskärmar till skrivare, GSM-moduler, kontakter och mycket mer.

För att kunna välja en produkt lättare innehåller butiken inte bara grundläggande behov av information, men också en bild av varje enskild produkt. Datablad och detaljerad information finns också tillgängliga för nedladdning.

Glyn kommer att fortsätta att utöka utbudet av produkter och tjänster som erbjuds via Glynshop, som syftar till att skapa en alternativ distributionskanal.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1