Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 januari 2009

Flextronics påverkas av Nortels konkurs

Som tidigare rapporterats har Nortel Networks Limited och vissa av dess övriga dotterbolag gått i konkurs på onsdagen. Nortel Networks Limited har givit ett ändringsförslag för sina överenskommelser med sin viktigaste leverantör, Flextronics.
Enligt ett uttalande av Nortel kommer dessa ändringar ge Nortel Networks en garanti att Flextronics kommer att fortsätta att vara distributör under inledningen av det rättsliga förfaranden. Enligt ändringsförslaget ska Nortel Networks gå med på att köpa befintligt lager för 120 miljoner USD, och därefter göra kvartalsvisa inköp av andra lager. Ändringen är föremål för godkännande av kanadensisk domstol. Vissa avtal med Flextronics kommer att avslutas i juli 2009 som en följd av av Flextronics uppsägningsrätt, medan andra överenskommelser mellan parterna kommer att kvarstå.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1