Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 15 januari 2009

ORSoC och AsiusTech ingår strategiskt partnerskap

Mot en bakgrund av lÄngt personligt samarbete har de bÄda företagen beslutat att forma ett partnerskap för att kunna erbjuda IP-teknologi baserat pÄ öppen kÀllkod (frÄn OpenCores) och kostnadsrationali-sering i kombination.
Expertisen inom ORSoC och AsiusTech kompletterar varandra mycket bra. ORSoC har kompetens inom SoC-design, som Àven inkluderar FPGA- och ASIC-utveckling, baserat pÄ IP-kÀrnor med öppen kÀllkod. AsiusTech har en lÄng erfarenhet av kostnadsoptimering av produkter.

ORSoC arbetar med FPGA- och ASIC-utveckling baserat pĂ„ öppen kĂ€llkod. Öppen kĂ€llkod ger stora fördelar under hela livscykeln för en produkt med avseende pĂ„ bland annat kostnad, livslĂ€ngd och leverantörsoberoende.

AsiusTech kommer att bidra med sin expertis inom kostnadsoptimeringsprocesser och erfarenhet av analys, design och tillverkning av elektronikprodukter.

“Det finns ett stort intresse för alternativ med öppen kĂ€llkod just nu. Kostnadsreduktion Ă€r en viktig aspekt, men Ă€n viktigare Ă€r att vara oberoende av specifika komponenter/leverantörer för att försĂ€kra sig om optimal kostnad under hela produktens livscykel. Tillsammans med AsiusTech kan vi erbjuda kunden ett större Ă„tagande med optimering av den totala produktkostnaden och tillverknings-processen”, sĂ€ger Johan RilegĂ„rd, ORSoC.

“Vi anser att partnerskapet med ORSoC Ă€r mycket lĂ€mpligt nĂ€r vi söker efter kostnadseffektiva ASIC- och FPGA-lösningar. Vi förvĂ€ntar oss att vĂ„ra kunder vill ha ökat leverantörsoberoende, stöd för utgĂ„ende processorer och kort implementeringstid”, sĂ€ger HĂ„kan Dahlbom, AsiusTech.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2