Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 15 januari 2009

ORSoC och AsiusTech ingår strategiskt partnerskap

Mot en bakgrund av långt personligt samarbete har de båda företagen beslutat att forma ett partnerskap för att kunna erbjuda IP-teknologi baserat på öppen källkod (från OpenCores) och kostnadsrationali-sering i kombination.
Expertisen inom ORSoC och AsiusTech kompletterar varandra mycket bra. ORSoC har kompetens inom SoC-design, som även inkluderar FPGA- och ASIC-utveckling, baserat på IP-kärnor med öppen källkod. AsiusTech har en lång erfarenhet av kostnadsoptimering av produkter.

ORSoC arbetar med FPGA- och ASIC-utveckling baserat på öppen källkod. Öppen källkod ger stora fördelar under hela livscykeln för en produkt med avseende på bland annat kostnad, livslängd och leverantörsoberoende.

AsiusTech kommer att bidra med sin expertis inom kostnadsoptimeringsprocesser och erfarenhet av analys, design och tillverkning av elektronikprodukter.

“Det finns ett stort intresse för alternativ med öppen källkod just nu. Kostnadsreduktion är en viktig aspekt, men än viktigare är att vara oberoende av specifika komponenter/leverantörer för att försäkra sig om optimal kostnad under hela produktens livscykel. Tillsammans med AsiusTech kan vi erbjuda kunden ett större åtagande med optimering av den totala produktkostnaden och tillverknings-processen”, säger Johan Rilegård, ORSoC.

“Vi anser att partnerskapet med ORSoC är mycket lämpligt när vi söker efter kostnadseffektiva ASIC- och FPGA-lösningar. Vi förväntar oss att våra kunder vill ha ökat leverantörsoberoende, stöd för utgående processorer och kort implementeringstid”, säger Håkan Dahlbom, AsiusTech.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1