Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 20 januari 2009

Matchmaking för första gången på Electronix

För första gången kommer utställare och besökare på Electronix att kunna delta i matchmaking - en unik möjlighet att söka upp och koppla samman företag med matchande krav.
- Det här är perfekt för företag som vill hitta samarbetspartners i Europa och skapa personliga möten med andra inom elektronikbranschen, säger Anki Fagerström, mässansvarig för Electronix , som går på Svenska Mässan i Göteborg den 10-12 mars i år.

Genom att boka möten i matchmaking kan deltagarna på ett effektivt sätt träffa samarbetspartners, som matchar behoven av ny teknik inom till exempel tillverkning, försäljning eller design. Material Link Matchmaking, som projektet heter, anordnas av Enterprise Europe Network i samarbete med Svenska Mässan.

De företag som registrerar sig för matchmaking skapar en samarbetsprofil som beskriver dels vad företagen söker, dels vad de kan erbjuda andra. En sökning genomförs sedan för att hitta företag som matchar varandras krav och önskemål och själva mötena sker under Electronix.

- Matchmakingen är helt kostnadsfri. Målet är att skapa en inspirerande mötesplats där samarbeten kan diskuteras och internationella kontakter knytas, säger Anki Fagerström.

Nytt för årets mässa är även ett omfattande seminarieprogram, sammanställt av forskningsinstitutet Swerea IVF.

- Vi har ställt samman ett program där besökarna under 15-20 minuter ska få ny kunskap om områden de kanske inte visste så mycket om tidigare. Totalt kommer sex olika teman att presenteras: Ekodesign, Tillförlitlig elektronikhårdvara, Material för konstruktion, Plast - förbättra, förenkla, effektivisera, Lean Product Development och Material för nya applikationer, säger Dag Andersson, som leder gruppen för elektronikbyggsätt och tillförlitlighet på Swerea IVF och är den som har ställt samman programmet.

Electronix äger rum 10-12 mars 2009 på Svenska Mässan i Göteborg. Mässan arrangeras samtidigt med Scanplast och Konstruktion & Design, vilket skapar möjligheter att träffas och göra affärer mellan olika branscher.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-2