Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 22 januari 2009

Sigma tecknar avtal med Adcontact

Sigma och Adcontact AB har tecknat ett avtal gällande en ny affärssystemslösning. Lösningen ska hjälpa Adcontact att få ett bättre flöde från inköp och lager till färdig leverans.
"Det nya affärssystemet är en förutsättning för en bra och fungerande kommunikation mellan Adcontacts verksamhet i de Nordiska länderna. Vi har expanderat kraftigt det senaste året och kompletterat verksamheten genom förvärv i Finland och Estland. De olika enheterna har haft olika system, rutiner och arbetssätt. I vårt arbete med att standardisera och centralisera administrationen uppkom behovet av ett gemensamt effektivt affärssystem. Baserat på tidigare goda erfarenheter föll valet på Microsoft Dynamics AX och som samarbetspartner valdes Sigma som uppfattades som en kompetent och långsiktig leverantör. " berättar Mårten Hansen, VD på Adcontact AB.

Projektet kommer att genomföras på två månader och inkluderar även specialutvecklade lösningar för Adcontacts valutahantering. Microsoft Dynamics AX kommer att ersätta flera av Adcontacts olika system för ekonomi, order, lager, inköp och kundvård.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1