Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 22 januari 2009

Sigma tecknar avtal med Adcontact

Sigma och Adcontact AB har tecknat ett avtal gÀllande en ny affÀrssystemslösning. Lösningen ska hjÀlpa Adcontact att fÄ ett bÀttre flöde frÄn inköp och lager till fÀrdig leverans.
"Det nya affÀrssystemet Àr en förutsÀttning för en bra och fungerande kommunikation mellan Adcontacts verksamhet i de Nordiska lÀnderna. Vi har expanderat kraftigt det senaste Äret och kompletterat verksamheten genom förvÀrv i Finland och Estland. De olika enheterna har haft olika system, rutiner och arbetssÀtt. I vÄrt arbete med att standardisera och centralisera administrationen uppkom behovet av ett gemensamt effektivt affÀrssystem. Baserat pÄ tidigare goda erfarenheter föll valet pÄ Microsoft Dynamics AX och som samarbetspartner valdes Sigma som uppfattades som en kompetent och lÄngsiktig leverantör. " berÀttar MÄrten Hansen, VD pÄ Adcontact AB.

Projektet kommer att genomföras pÄ tvÄ mÄnader och inkluderar Àven specialutvecklade lösningar för Adcontacts valutahantering. Microsoft Dynamics AX kommer att ersÀtta flera av Adcontacts olika system för ekonomi, order, lager, inköp och kundvÄrd.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2