Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 januari 2009

Cybercom bakom internationellt prisbelönt Bluetooth produkt

Cybercom utsågs till partner av Nonin Medical för utveckling av Bluetooth-lösningen i Nonins senaste pulsoximeter. Den vann det prestigefulla priset ”Bluetooth SIG Best of CES 2009” vid Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas.
Amerikanska Nonin Medical, som är en ledande innovativ tillverkare av medicinsk övervakningsutrustning inom hälso- och sjukvård, vann Bluetooth SIG Best of CES 2009 med sin Onyx II, Model 9560 fingertoppsoximeter. Det är världens första fingertoppsoximeter som använder Bluetooth för att sända pulsoximeterns mätdata (puls och syrehalt) trådlöst till olika apparater såsom PC, monitorer och mobiltelefoner. Detta möjliggör att individen mer noggrant kan övervaka livsviktig data.

Cybercom har i samarbete med Nonin, utvecklat den kompletta kommunikationsmodulen i pulsoximetern, innefattande ansvar för elektronikutveckling, mjukvaruutveckling, produktionstestutrustning, produktions-upprampning samt Bluetooth-kvalificering. Kommunikationsmodulen är en generisk lösning som kan byggas in i andra produkter som Nonin utvecklar och säljer.

- Vi är självfallet mycket stolta över att vi vunnit Bluetooth SIG Best of CES 2009, Vertical Category, säger Scott Blomberg, Produkt Development Manager, Nonin Medical. Vi är väldigt nöjda med Cybercoms insats. De har värdefull kompetens inom Bluetooth-utvecklingen och vi har ett stort förtroende för dem.

- Det är fantastiskt kul att Nonins pulsoxiometer vann på CES. Vi är mycket glada för vår kunds skull och stolta över vårt bidrag. Cybercom har lång erfarenhet av Bluetooth-utveckling och Nonins utmärkelse ser vi som bekräftelse på vår ledande expertis inom området, säger Kristian Palm, Bluetooth Business Manager, Cybercom.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2